praktisch

Wanneer
De wekelijkse sessies vinden plaats op de vrijdag: 19.30-22.30.
Je bent welkom vanaf 19.00 om aan te komen en een kop thee te drinken.
Wees op tijd, want om 19.30 begint te les en gaat het hek dicht, en kun je niet meer binnenkomen.

Voor wie?
Iedereen is welkom. Ervaring is niet nodig, je hoeft je van te voren ook niet aan te melden. Kom simpelweg wanneer het jou uitkomt.
Om een veilige sfeer te waarborgen hebben we een aantal spelregels geformuleerd. Het is van belang dat een ieder zich hieraan houdt. Mochten we het gevoel hebben dat je deze regels niet respecteert, dan is het mogelijk dat we je vragen de workshop te verlaten. (Mocht je hierover in gesprek willen gaan, dan ben je welkom om contact op te nemen)

Voorbereiding
Het is fijn als je van te voren op de web-site (of facebook) kijkt, wat het thema/onderwerp is voor de betreffende avond. Zo kun je jezelf voorbereiden op wat komen gaat. Soms zal worden gevraagd iets specifieks voor te bereiden of mee te nemen.

Facebook
Er is een open Facebook groep, en er is een geheime Facebook groep. De tweede is geheim in verband met de privacy van de leden (Tantra heeft in het Westen helaas een imago, waar veel van de leden liever niet mee geassocieerd willen worden). Wil je lid worden van de geheime groep, stuur dan een e-mail naar info@tantricmoments.nl, met jouw verzoek lid te worden. We zullen eerst ‘vrienden’ op facebook moeten, voordat ik je aan de groep kan toevoegen.

Kosten
De kosten zijn €15,- voor een losse workshop, en €12,- met het kaartsysteem.
Je kunt kaarten kopen voor €60,- (5x) of €120,- (10x).

Waar
Happy Yoga – Oosterhamriklaan 261a – 9715SM Groningen.
De ingang bevindt zich om de linkerhoek van het gebouwblok (Bonairestraat). Hier is een hek via waar je in de Yoga-studio komt.

Meer informatie & Vragen
Voel je je nog onzeker, of heb je vragen over de aangeboden workshops, nee dan gerust contact met mij op:
Wanda
06 15524911
info@tantricmoments.nlt

A moment to look inwards, feel, relax, listen & connect