Tantric Moments – Tantrisch verbinden door Wanda

Kaart onbeschikbaar

Date/time
Date(s) - 15/11/2019
19:30 - 22:30

Location
Happy Yoga

Categories


Nadat we in de afgelopen weken de basis-emoties onderzocht, doorvoeld en hierin gedeeld hebben, is het tijd om met elkaar te verbinden, in een welkom veld waarin je met elkaar ruimte geeft aan dat wat er tussen jullie ontstaat of zich wil ont-vouwen in het hier en nu.
Deze avond starten we met het verbinden met onszelf, geïnspireerd vanuit de tantrische principes, waarbij we bedding geven aan onze innerlijke man & vrouw om, liefde, acceptatie en vrede in onszelf te bewerkstelligen.
 
Vanuit deze stevige basis in jezelf, zul je een ander gaan ontmoeten, hierin gaan we zowel op zoek naar herkenning als polariteit. De opbouw van de avond, zal jullie steeds verder leiden naar een diepe ontmoeting met zowel jezelf als jouw partner. Het creëren van een veilige basis tussen jullie, waarin in openheid alles welkom is zal het fundament vormen voor verbinding. Ik wil de deelnemers daarom aanraden om de hele avond met één partner te werken.
 
Werk je met iemand van hetzelfde geslacht, en dus met iemand waarbij er (misschien) geen fysiologische polariteit is, dan kun je met deze partner bij uitstek onderzoek doen naar hoe je je relateert tot jouw eigen vrouw- of man-zijn, als ook jouw moeder- of vader-lijn. Emotioneel en cultureel liggen hier vaak de meeste blokkades. Deze optie kan je helpen voor meer zelfacceptatie en compassie.
 
Heb je een partner óf goede vriend/vriendin, dan is dit een mooie gelegenheid om samen-te-komen, en elkaar nóg iets beter te leren kennen.
 
Wees welkom naar een avond waar ik alvast naar uitzie!
– Wanda –
 
PRAKTISCH
iedere Vrijdag 19.30-22.30 (welkom va 19.00)
LET OP: Het hek gaat om 19.30 dicht, kom je te laat, dan sta je voor een gesloten deur.
LOCATIE Happy Yoga
€15,- (€12,- met kaartsysteem)
Draag comfortabele kleding
Je hoef je van te voren niet aan te melden, kom wanneer het jou uitkomt.