Tantric Moments – Wie ben je? – Wanda

Kaart onbeschikbaar

Date/time
Date(s) - 07/06/2019
19:30 - 22:30

Location
Happy Yoga

Categories


Deze vrijdag gaan we onszelf én één of meer andere personen wat beter leren kennen.

Wie ben je? én Hoe gaat het met je?

Twee heel gewone vragen, waar de meesten van ons in het ‘normale leven’ regelmatig antwoord op geven…. En waar wij onszelf ook vaak (hetzelfde) antwoord op horen geven….. En ook vragen die onszelf vast kunnen leggen in iets dat we zouden zijn (identificatie & ego), en daarmee onze vrijheid en ware essentie niet altijd ondersteunen.

Saaie vragen?

Nee….

Omdat we in tantra, andere vormen van communicatie en vraagstelling oefenen, worden de vragen én antwoorden vaak veel persoonlijker, alles omvattender en meer verbonden aan het hier en nu. Zo komt niet het gebruikelijke ‘riedeltje’, naar buiten als antwoord, maar hoe het nu écht met je gaat op dit moment, met antwoorden die jouwzelf niet alleen inzicht geven, maar ook verbondenheid met de vraagsteller en daarmee steun en compassie mogelijk maken. De antwoorden die komen, zijn zelden hetzelfde, en de vraag zou eindeloos herhaald kunnen worden. De methodes lijken meer op meditatie, contemplatie en zelfonderzoek dan sociaal wenselijke vriendelijkheid en interesse.

Heb je een goede vriend of vriendin die je (nog) beter wilt leren kennen, dan is het leuk om hem/haar mee te nemen. De oefeningen zullen jullie relatie en vriendschap verdiepen.

Ik heb heel veel zin om jullie vrijdag op déze manier te ont-moeten!

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
iedere Vrijdag 19.30-22.30 (welkom va 19.00)
LET OP: Het hek gaat om 19.30 dicht, kom je te laat, dan sta je voor een gesloten deur.
€15,- (€12,- met kaartsysteem)
Draag comfortabele kleding
Je hoef je van te voren niet aan te melden, kom wanneer het jou uitkomt.