Tantric Moments – Stilte door Wanda

Kaart onbeschikbaar

Date/time
Date(s) - 24/05/2019
19:30 - 22:30

Location
Happy Yoga

Categories


Stilte is daar waar de geest tot rust komt, en het troebele water helder wordt, om te kunnen zien en ervaren wat is.

Veel van ons ervaren dat de geest soms de regie van de intuitie, en onderbewuste weten over kan nemen. De geest kan druk zijn met vanalles dat in het verleden afgespeeld heeft of in de toekomst af zal spelen, om je (uit overleving) maar weg te houden bij het soms pijnlijke heden. Wie tantra beoefent (of een ander pad), zal waarschijnlijk ont-dekken dat de potentie van het heden, zo rijk, zo vol, zo vervullend, zo overweldigend groot en zo mooi is dat je er inderdaad van kunt schrikken, maar dat het heeeeeerlijk is, als het lukt je hieraan over te geven!

Meditatie, is een manier om te vertragen en de geest te laten ont-vouwen vanuit de soms krampachtige stress, om maar de regie en controle te behouden.

Ikzelf vind ‘klassiek’ mediteren (zitten op een kussentje) best een pittige klus, want opeens wordt mijn drukke geest zo zichtbaar dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom bieden voor mij (en velen zoals mij), tantrische meditaties een aantrekkelijke uitkomst. In een tantrische meditatie kan ik mij veel gemakkelijker overgeven aan het hier en nu, en wat er daarin te voelen valt. Doordat in tantrische meditaties het hier en nu extra aandacht krijgt, op een veilige, aantrekkelijke, ontspannen en prettige manier, is het gemakkelijk om je hierop te concentreren, en wordt de geest vanzelf stil. Vanuit de sille geest ont-vouwen de gevoelens en de fysieke en mentale spanningen zich als vanzelf.

Deze avond gaan we genieten van een aantal tantrische meditaties. Een aantal hiervan zul je individueel beleven en een aantal met een partner. Heb je een geliefde, of een goede vriend(in) waarmee je de relatie wilt verdiepen en kunt genieten van samen zijn, breng hem/haar dan mee, om samen te zakken in wat is.

De deelnemers zijn de hele avond (ook in de pauze) in stilte.

Ik zie uit naar een fijne avond met jullie,
Wanda

– ENGLISH BELOW –

Iedere vrijdag avond, delen we samen een Tantric Moment.

Begeleid door verschillende docenten, reizen we door de brede variatie aan thema’s en onderwerpen die aan het tantrische pad gerelateerd kunnen worden.

Meer informatie over het onderwerp van de komende avond vind je minimaal een week van te voren op de webste.

Als je interesante ideeën hebt, je kent iemand die een avond kan/wil verzorgen of je zou dit zelf willen doen, neem dan gerust contact met ons op: info@tantricmoments.nl.

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
iedere Vrijdag 19.30-22.30 (welkom va 19.00)
LET OP: Het hek gaat om 19.30 dicht, kom je te laat, dan sta je voor een gesloten deur.
€15,- (€12,- met kaartsysteem)
Draag comfortabele kleding
Je hoef je van te voren niet aan te melden, kom wanneer het jou uitkomt.

– ENGLISH VERSION –

Every Friday Evening we will share a Tantric Moment together.

Guided by different people we will explore into a wide range of themes. You will find  specific information about the upcoming events at least a week in advance.

If you have any nice and interesting idea’s please let us know, and we can use it as an inspiration, of even co-create together!

With Love,
Wanda

PRACTICALS
every Friday 19.30-22.30 (welcome from 19.00)
MIND: Please arrive in time, the gate will lock at 19.30, when we start. We don’t want you to stand for the closed door ;-).
€15,- (€12,- with card system)
Wear comfortable clothing
You don’t have to sign in in advance, just join whenever it suits you

JOIN THE FACEBOOK-GROUP
There is a special facebook-group Tantric Moments – Groningen. This group is secret (you can’t find it yourself), and you can only join if you are added by one of the members. If you want to join, please send a message on facebook to Wanda Idelovici