agenda

Onderstaand bericht geld voor de normale ‘Tantric Moments’, en niet voor Tantric Moments Young en Tantric Moments Dance

Lieve mooie dierbare Tantric Moments – gangers!

Zoals jullie weten zijn alle activiteiten in groepsverband tot 1 juni opgeschort. En dat spijt me voor degenen die dankbaar deze fijne avonden met mij deelden….

Maar…. Het toeval wil dat hij mij niet zo slecht uitkomt.

Zoals de flow van het leven niet altijd stroomt zoals je wenst, zo biedt iedere uitdaging kansen om nieuwe wegen te bewandelen, nieuwe verlangens te onderzoeken, nieuwe kanten van jezelf te ont-dekken en nieuwe stromen te volgen en vinden.

Een enkeling zal het persoonlijk van mij weten, maar ik heb in 2019 een opknap-pand gekocht & ben moeder geworden van een prachtige zoon. Het zorgen voor zo’n klein levenswonder, het runnen van een eenmanszaak, en het wekelijks voorbereiden en verzorgen van een workshop, gaan niet zo goed samen met het opknappen van een huis, bleek tot mijn verassing :-D. Dat ik dat nieuwe huis (samen met mijn vriend) het liefst zo snel mogelijk bewoonbaar wil maken, begint als een grote levens-prioriteit te voelen. We wonen nu tijdens deze carona-crisis ge├»mproviseerd op zo’n 35m2 met z’n drietjes.

Daarom was ik de laatste maanden (voordat covid 19 Nederland bereikte), al in mijn hoofd bezig of ik niet een pauze wilde van Tantric Moments, om mij vollediger op de verbouw te kunnen richten… Ik had zelfs besloten om in juni al met de zomerstop te starten… Maar…. Spontaan was het NU hier vervroegd – DIE STOP!!!

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om tijdelijk? te stoppen met Tantric Moments. En te voelen hoe het voor mij is als ons huis verbouwd is, we verhuisd zijn, en in welke vorm Tantric Moments zich dan voortzet… Hoe en of we dan samen verder gaan… DAAROM, hier de aankondiging dat Tantric Moments van mij, voorlopig, voor onbepaalde tijd stopt. Tantric Moments Young & Tantric Moments Dance, blijven hun eigen flow volgen, los van mij.

Dit betekent voor degenen die een kaart hebben waar nog krediet op staat, dat het nu onduidelijk is, wanneer en hoe verder. Daarom wil ik een ieder die een kaart heeft uitnodigen om mij te mailen (info@tantricmoments.nl), en mij te laten weten wat je met dit krediet wilt. Wil je het geld terugontvangen, dan maak ik het namelijk naar je over. Mensen die een kaart hebben zal ik hier nog persoonlijk over mailen. Wil je jouw geld/krediet laten staan tot wanneer ik eventueel verder ga met Tantric Moments, dan is dat helemaal welkom, en het voelt voor mij alsof ik daar iets tegenover mag stellen. Maar dat komt dan. Als ik ooit besluit om definitief met Tantric Moments te stoppen (wat ik niet verwacht, want mijn hart bloeit er zo van op), dan krijgt sowieso iedereen zijn/haar krediet terug. Ik hoop dat ik alle e-mail adressen kan lezen: Mocht je wel denken een kaart te hebben, maar je ontvangt voor maandag geen mail van mij, laat het me dan ook even weten.

Ik wens jullie allemaal een tijd van inzicht, ook voor degenen die nu harder moeten werken dan ooit, en die op dit moment de molen zijn van onze maatschappij. Ik ben jullie onmetelijk dankbaar!

Zorg goed voor jezelf & heb elkaar lief!
Wij delen deze prachtige wereld

Heel warme dankbare groet,
Wanda

Ongeveer 3x per jaar verschijnt een nieuwsbrief, wil je die ontvangen, dan kun je je hier aanmelden.

Ben je tussen 18 & 35 jaar, en wil je deelnemen aan de Tantra Young events, stuur dan een mailtje naar: tantricmoments.young@gmail.com
Hier vind je een overzicht van alle Tantra Young activiteiten.

 
Datum/Tijd Evenement

Powered by Events Manager

A moment to look inwards, feel, relax, listen & connect